Kontakt
Cor den Hollander Dienstverlening
Loeteweg, 40
2391 NM HAZERSWOUDE-DORP
Homepage:www.cordenhollander.nl
Telefoon:0653416152
Fax:

Weekamp Deuren – Welkom thuis

Passie voor deuren

In 1978 begonnen de broers Jan en Henk Weekamp, vaklieden pur sang, met een allround timmerwerkplaats in Dedemsvaart. Wat hun ogen zagen, konden hun handen maken. Deuren, trappen, kozijnen werden met veel liefde voor het vak gemaakt in een absolute topkwaliteit.
Nu, bijna 40 jaar na oprichting, vormen vakmanschap en passie voor het vak nog steeds - en misschien wel meer dan ooit - onze drive. Weekamp Deuren is nog altijd een familiebedrijf waar ruim 700 professionals actief zijn. Samen maken we voor u de allerbeste deur.

Vakmanschap

Vakmanschap en toewijding vormen onze roots! Bij Weekamp Deuren werken de allerbeste vakmensen die de puntjes op de i kunnen zetten. Daarnaast beschikken we over de modernste computergestuurde machines. Hierdoor leveren we kwaliteit waar we trots op zijn. Een echte Weekamp voordeur herkent u aan het Weekamp merkteken dat wij aan deze deuren meegeven. Wij staan voor onze producten.

Veiligheid en Comfort

Naast kwaliteit en de mooiste deurmodellen besteden we ook veel aandacht aan veiligheid en comfort. Al onze deuren zijn uitgebreid getest op inbraakveiligheid, duurzaamheid en isolatie.

‣‣ Bekijk het complete assortiment op weekampdeuren.nl

Augustinus
Augustinus
Augustinus
Augustinus
Augustinus

Overige informatie

Wilt u meer weten over de producten van Weekamp – inclusief bijbehorende productdocumentatie – of bent u geïnteresseerd in het laatste Weekamp nieuws? Klik dan op onderstaande links.

Het laatste nieuws

Verlaagd BTW tarief

Lees hier het laatste nieuws over Weekamp Deuren.

Downloads & Informatie over Weekamp Deuren

Informatiebrochure Augustinus B.V.

Download hier de technische productbladen en brochures van Weekamp Deuren.